CASA CENTENARIA Benifallet

113 € / Nit
Ref.
43512101
Zona
Baix Ebre
Situació
Urbana
Persones
9 (10 MAX.)

Detalls

Casa rural centenària restaurada recentment (Juny 2006). Situada en un entorn privilegiat, és el lloc ideal per al descans merescut després d'un dia d'aventura, esport o turisme.

Excel·lent casa de distribució per plantes, típica de poble, que dóna fe del caràcter humil de la gent en el temps q fou construïda. Totalment restaurada sent fidels a tal com era al passat i re-decorada amb un exquisit gust, que de ben segur no ens deixarà indiferents.

Serveis

Balco Bany  Calefacció Cuina Llar de foc Roba de llit Televisio

Entorn i Activitats

Piragüisme, espeleologia (coves Meravelles, del Dos, Marigot),ciclisme per la Via Verda , excursionisme per la Serra de Cardo o pels Ports de Tortosa Beseit, pesca fluvial pel riu Ebre(sirulo,...)passejos amb barca, dia de platja en les nostres apreciades platges o visita al Parc Natural del Delta de l'Ebre, ruta de les tres C... En el centre del poble de Benifallet, a pocs metres de botigues ,bars, restaurants i de la piscina municipal, i al costat de la nostra gent faran de la vostra estada "el senti la vida de poble" y ben segur que us quedareu amb ganes de tornar.Al centre del municipi de Benifallet, tots els serveis.

Observacions

Es demana una fiança de 300€.

Canvi de roba, estades de més de 6 nits, el dijous.
Tornar