MASIA LOFT TURÍSTICO Lledó

56 € / Nit
Ref.
44624101
Zona
Terra Alta
Situació
Afores
Persones
2 (4 MAX.)

Detalls

Antiga casa de cultiu situada en una finca de 11 hectàrees on es conreen ametllers i oliveres. Aquesta casa envoltada d'una pineda, ha estat reconvertida en Loft Turístic de gran encant i ambient molt acollidor. Està equipada amb tot el necessari perquè la seva estada sigui un autentic relax.

Al costat de la casa hi ha una preciosa carrasca centenària que proporciona una agradable ombra des de la qual podreu gaudir de les meravelloses vistes a les Roques de Benet, Ports de Beseit i Matarranya.

Serveis

Pàrquing Bany  Bicicleta Cuina Jardí Llar de foc Equip de musica Rentaplats Roba de llit Televisio

Entorn i Activitats

A uns 15 metres de la casa passa la Via Verda de la Vall de Zafán i Matarranya, per la qual es poden fer fantàstiques excursions amb bicicleta que tenim disponibles per realitzar un recorregut apte per totes les edats.

Molt aprop de la casa es troba el riu Algars, paratge verge d'aigües cristal·lines que serveix de frontera entre Catalunya i Aragó on podrà gaudir de zones de bany i relax idíl·liques.

A la comarca de Matarranya, en el municipi de Lledó, en un espai encantador on poder passar uns dies en l'absoluta tranquil·litat en plena naturalesa i escoltar el seu murmuri.

Observacions

Es demana una fiança de 100€.
Canvi de roba, estades de mes de 6 nits, el dijous.
Tornar