MASIA GALATXO TIVISSA

125 € / Nit
Ref.
43746105
Zona
Ribera d'Ebre
Situació
Despoblat
Persones
11 (12 MAX.)

Detalls

A la vora del riu Ebre i sobre assentaments ibers es troba aquest allotjament turístic, una Masia típica catalana, en aquest cas senyorial, de mitjans del segle XVIII. Reflecteix la història i evolució de l'agricultura tradicional catalana, en el seu interior dels salons conserven l'encant dels anys que tanta història li han donat, adossada a aquesta, la residència dels cuidadors de la finca, dependències dels treballadors del camp i magatzems propis de l'activitat.

En el seu entorn més proper, encara que austers (ja que no es tracta d'una masia residencial) jardins amb uns arbres majestuosos. Seguidament, envoltada de camps de conreus, de fruiters, vinyes i oliveres, comptant amb una superfície de gairebé 80 Ha.

Actualment convertida en casa rural convida als seus hostes a tenir un contacte directe amb la natura, des d'on poder descansar, passejar i conèixer aquestes comarques.

Situada al municipi de Tivissa, al SE de la comarca de la Ribera d'Ebre, s'estén al llarg de 208 km2, limitant amb les comarques del Priorat, Baix Camp i Baix Ebre.

Serveis

Animals Pàrquing Balco Bany  Calefacció Cuina Fonts Jardí Microones Nevera Equip de musica Rentadora Roba de bany Roba de llit Televisio

Entorn i Activitats

Dins del terme de Tivissa, però a 6 km de la població hi ha el poblat ibèric del castellet de Banyoles on trobareu restes arqueològiques de gran interes cultural.

Escalada, rutes amb BTT, Via Ferrada, orientació, senderisme i altres activitats pels més atrevits.

La masia està a 30 minuts de les càlides platges de la Costa Daurada.

Observacions

Es demana una fiança de 150€.
Damunt-preu per calefacció de 10€/nit.
Canvi de roba, estades de mes de 6 nits, el dijous.
Tornar