CASA URBANA BOT

95 € / Nit
Ref.
43785101
Zona
Terra Alta
Situació
Urbana
Persones
5 (8 MAX.)

Detalls

És una casa situada al casc urbà del municipi de Bot (Terra Alta), la qual ha estat objecte de la rehabilitació pertinent per poder dedicar-la com allotjament rural. Així, és una casa idònia per relaxar-se i gaudir de molta tranquil·litat i d'un ambient familiar i d'esbarjo.

La casa ha sofert diverses modificacions al llarg dels anys per adaptar-se a les necessitats del moment, però conserva construccions antigues com les parets de pedra, tant a l'interior com a l'exterior, i la porta típica amb arcada de maó de pedra. S'han rehabilitat els sostres amb bigues de fustes i revoltons, i respectat l'escala amb volta a la catalana.

Serveis

Animals Pàrquing Balco Bany  Cafetera Calefacció Cuina DVD Fonts Jardí Microones Nevera Rentadora Roba de bany Roba de llit Televisio

Entorn i Activitats

Està envoltada del paisatge típic de la comarca de la Terra Alta,amb camps de conreus de vinya, ametllers y oliveres, per disfrutar de la tranquil·litat y de la naturalesa. Als peus dels Ports Tortosa-Beceit,i a 300 m la Via Verda (antiga via de ferroviària en desús, reconvertida a via per a passejades, amb la prohibició a vehicles a motor).

Observacions

Es demana una fiança de 200€.
Damunt-preu per calefacció de 8€/nit.
Canvi de roba mes de 6 nits, el dijous.
Tornar